StationsBoekWissel

Station Utrecht Centraal wil graag een fijne en gastvrije plek zijn voor reizigers en bezoekers. Met de opening van de nieuwe entree van winkelcentrum Hoog Catharijne was er helaas geen plek meer voor de populaire Boekspot: een boekenkast waarin je jouw favoriete boeken deelt met andere lezers. Reden voor NS om een nieuwe plek te zoeken voor deze gewilde service, die door reizigers erg gewaardeerd werd. Die is er nu gevonden op de eerste verdieping, naast Bistrot Centraal. 

Je vindt de StationsBoekWissel buiten de OV-poortjes, zodat ook omwonenden en bezoekers er gebruik van kunnen maken. Voor de bouw van de StationsBoekWissel is gebruik gemaakt van duurzame materialen. Zo worden er bijvoorbeeld spoorbielzen gebruikt, die al een eerder leven hebben gehad bij NS.

De StationsBoekWissel op Utrecht Centraal is tot stand gekomen door een financiële bijdrage vanuit het Ondernemersfonds Utrecht.

(PS: de eerste ronde hebben wij de boekenkast helemaal gevuld, dankzij onze sponsors AKO en CPNB. Maar...hij is nu alweer bijna leeg. We hopen natuurlijk dat iedereen die een boek gepakt heeft, er ook eentje terug brengt. Tot die tijd: jouw oude boeken zijn meer dan welkom!)

Terug