Pop Up store Lak door Tijn


Kom naar de speciale ‘Lak door Tijn’ pop up store en koop de nagellakjes van Tijn. Help Tijn zo  zijn doel bereiken: andere zieke kinderen helpen. Als je geluk hebt, tref je een bekende Nederlander die komt helpen verkopen. 

De ongeneeslijk zieke Tijn, bekend van zijn nagellakactie in het glazen huis tijdens 3FM Serious Request, heeft hersenstamkanker. Voor hem is het te laat, maar hij wil andere kinderen nog helpen. Daarom wil hij geld ophalen voor een machine die ervoor zorgt dat andere kinderen met zijn ziekte wél behandeld kunnen worden. Dit wil Tijn realiseren door zijn eigen nagellakjes te verkopen.
 
Store for Brands, huurder van een unit op Utrecht Centraal, heeft deze unit deze week belangeloos beschikbaar gesteld voor de stichting van Tijn.
 
De nagellakjes van Tijn dus ook echt in de winkel te koop. Het doel is om Tijn samen te helpen om zijn doel van 1 miljoen euro te halen. Dus kom naar het glazen pop up huis en koop de felbegeerde lakjes. Diverse bekende Nederlanders ondersteunen de actie en komen langs in ' het glazen huis' op Utrecht Centraal.
Terug