De Parade op het station

Theaterfestival de Parade komt weer naar Utrecht! Van vrijdag 27 juli t/m zondag 13 augustus a.s. slaat het rondreizende theaterfestival  de Parade haar tenten op in het Moreelsepark in Utrecht, naast het station. Op dit festival spelen 60 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen in verschillende theatertenten. Ook dit jaar kun je al op het station genieten van een aantal voorstellingen. Iedere dag tussen 15.00 – 19.00 uur vinden er gratis voorstellingen plaats op de verdieping in de stationshal.

Doorlopend vindt de voorstelling Airport Pisa plaats. En tweemaal per dag kun je de voorstelling het Circus der Componisten komen beleven! Van 16.00 – 16.30 uur en van 17.30 – 18.00 uur. Deze voorstelling vindt plaats op de verdieping naast Bistrot Centraal. Op vrijdag 27 juli vind om 17.00 uur de opening plaats. Kom je ook?

Daarnaast hebben we dit jaar een leuke winactie. Plaats jezelf met een selfie in het kunstwerk ‘de Korte Ontmoeting’ van Aldo Brinkhoff en win twee vrijkaarten! Het kunstwerk vind je in de stationshal ter hoogte van spoor 20-21.

Dit kunstwerk reist mee met de Parade naar de stations die het festival aandoet. Eerder stond het kunstwerk al op station Rotterdam en Den Haag. Na Utrecht verhuist het kunstwerk voor de laatste stop naar Amsterdam Centraal.

Terug