Station Live met Rachel Louise en Raoul Michel

Zin om de vrijdagmiddag goed af te sluiten? Kom dan naar de IJ-passage op Amsterdam Centraal. Deze vrijdag live op het Station Live podium voor jong talent in de IJ-passage van Amsterdam Centraal: Rachel Louise en Raoul Michel! 

Op het Station Live podium krijgen jonge talenten de kans om te spelen voor een nieuw publiek. Voor reizigers biedt Station Live een mooie afsluiting van de week en een fijne start van het weekend. 

• Rachel Louise won in 2011 de Utrechtse Popprijs en ze werd in datzelfde jaar Serious Talent bij 3FM. Zo bereikte ze al talloze liefhebbers met haar stem, pianospel en teksten. Na haar debuut in 2012 ontwikkelde singer-songwriter Rachèl Louise zich in de relatieve luwte door. Als schrijver voor diverse artiesten en als belangrijk onderdeel van de band waarmee Dotan doorbrak. Rachèl Louise tourde afgelopen jaar met Causes door Nederland en gaf live al een voorproefje van nieuwe nummers als ‘Keep Your Heart’ en ‘Far Away’.

• Raoul Michel begon ooit als gitarist, maar uiteindelijk nam de drang om eigen liedjes te schrijven de overhand en raakte hij verslaafd aan songwriting. Met voorbeelden als Damien Rice, John Mayer en Jimi Hendrix, heeft Raoul een repertoire opgebouwd, waarin hij zich uitleeft op de gitaar en zingt vanuit z’n hart. De bagage van vier jaar intensieve muziekstudie en het samenwerken met grote artiesten, maakt Raoul tot de muzikant en songwriter die hij vandaag de dag is. In zijn muziek wisselt hij technische hoogstandjes op de gitaar af met gevatte teksten.

Station Live is iedere vrijdagmiddag op Amsterdam Centraal aan de IJ-zijde tijdens de avondspits, tussen 16.30 en 18.30 uur.
Terug