Station Live

Iedere vrijdag live te zien en horen aan de IJ-zijde op station Amsterdam Centraal: jonge muzikale talenten, opkomende theatermakers en nieuwe uitblinkende bands. Amsterdam Centraal introduceert Station Live: een podium voor nieuw talent!
 
Beginnende muzikanten en theatermakers reizen vaak met de trein naar hun optredens in het land. Met Station Live krijgen jonge talenten een podium op het station. Voor reizigers biedt Station Live een mooie afsluiting van de week en een fijne start van het weekend. Reizigers vinden het plezierig  dat er iets te beleven valt op het station. Hierdoor voelt reistijd meer als eigen tijd. 

De eerste namen van Station Live zijn bekend. Op 7 april bijten singer-songwriters Hebe en Aïscha Traïdia de spits af. Op 14 april nemen Rachel Louise en Raoul Michel het stokje over, gevolgd op 21 april door Tessa Belinfante en Toni Sprokk. 

• Aïscha Traïdia: maakt popmuziek met een alternatief randje en licht Afrikaanse invloeden. Muziek met een boodschap! Zij laat zich inspireren door de muziek van Michael Jackson, Prince, en Erykah Badu. Haar emoties en verhalen weet ze op een overtuigende manier over te brengen met haar pakkende popliedjes
• Hebe: studeerde in mei 2014 af als singer-songwriter aan de jazzafdeling van het conservatorium van Amsterdam. Haar werk balanceert tussen groove en sferische elementen; filmische soulpop zoals ze het zelf noemt, waar invloeden van Lianne La Havas, Van Morrison en Feist in terug te horen zijn. 

Station Live is iedere vrijdagmiddag op Amsterdam Centraal aan de IJ-zijde tijdens de avondspits, tussen 16.30 en 18.30 uur, het eerste optreden is 7 april 2017.

Volg stationamsterdamcentraal ook op facebook en Instagram!
Terug