Pop-up yoga sessie op 21 februari

Duurzame cadeauwinkel WAAR organiseert samen met Yoghurt Barn en EXKi een pop-up yogasessie. Het leven in de stad is tegenwoordig druk en gehaast. Het is belangrijk om ook tijd voor jezelf te nemen. Bovenstaande partijen willen je daar graag bij helpen. Dagelijks verkopen zij prachtige, heerlijke en eerlijke producten.
Producten waarvoor je graag de tijd neemt om ervan te genieten. Ook mindfullness, yoga en meditatie helpen te onthaasten en ontspannen. En daar laten deze partijen je graag eens kennis mee maken, op een bijzondere locatie! Yogadocente Mareille Outshoorn begeleidt de sessie. 

Aanmelden?
Aanmelden voor deze gratis pop-up yoga sessie kan via de facebookpagina van WAAR AmsterdamCS of via amsterdamcs@ditiswaar.nl. Mocht je in het bezit zijn van een yogamatje, wil je dat dan meenemen? Doe in ieder geval gemakkelijk zittende en warme kleding aan. Meld je om 11.00 uur bij WAAR in de IJ-passage.

Schrijf in en win
Bio-yoghurt en frisse watercocktails staan voor je klaar. Na afloop is er voor iedereen een ontspannend drankje met iets lekkers. Deelnemers maken tevens kans op een mindfullnesspakket ter waarde van €25,-
Terug