Nieuws uit Lil' Amsterdam

In November gebeurt er weer van alles bij Lil’ Amsterdam. Van workshops tot lezingen, van evenementen tot borrels. Maar bovenal: nieuwe studio’s & winkels. Vanaf november vind je: Bas Kosters, Atelier Charlie, World of Opportunities, Van Morgen, Defensie en Greenpeace op het station. 

Bas Kosters, modeontwerper en kunstenaar, opent Lil’ Bas Kosters studio. De studio zal de komende maanden fungeren als galerie, werkplek, mini-museum en winkel. Kunst, gadgets, kleding en inspiratie: iedereen kan nu met een stukje Bas Kosters Studio naar huis

Een andere modestudio is Atelier Charlie. Hier vindt je instant klassiekers voor de vrije man; essentiële kledingstukken in mooie materialen met verassende details en kleurgebruik.

Slaperig na al dat bewonderen en passen? Ga dan naar Van Morgen. Zij brengen hoge kwaliteit beddengoed binnen handbereik. Zij geloven dat iedere dag een nieuwe kans biedt om alles uit het leven te halen wat erin zit.

World of Oppportunities gelooft dat ook. Dit nieuwe merk biedt luxe lifestyle producten aan, die mede ontwikkeld zijn door vakmensen uit diverse landen met een bijzonder verhaal.

Bijzondere verhalen heeft Greenpeace ook: zij staan de eerste week van November in Lil’ Amsterdam om NIKS te verkopen. Er zijn zoveel mensen die voor een verjaardag ‘niks’ willen, dat Greenpeace besloot hierop aan te haken met een campagne. Voor een donatie aan Greenpeace koop je NIKS.

Defensie ontmoeten? Dat kan! Met de eerste tijdelijke Brandstore op Amsterdam Centraal geeft Defensie jou een unieke ervaring in deze uitdagende wereld. Kom erachter welke militair er in jou schuilt. Zet met jouw team de snelste tijd neer in de speciale escape room. En doorloop daarnaast jouw eerste korte militaire screening.

Alle studio’s en winkels organiseren bijzondere activiteiten, om het publiek echt in contact te brengen met het beste wat Amsterdam te bieden heeft. Ontdek Lil’ Amsterdam in de Amstelpassage en ervaar de rijke, veelzijdige, creatieve, inspirerende liberale en lieve cultuur die Amsterdam zo eigen is. 

Meer informatie of programma?

www.lilamsterdam.nl

 

Programma:

2 november Heineken Afterwork 17:00-00:00. Borrel, dans en geniet van het bijzondere sfeertje in Lil’ Amsterdam. (VOL)

8 november: Naif Babies & Babes 14:30-16:30. High Tea in samenwerking met W.Green en Morgan&Mees. 

12 november: Let it Grow - Trust 14:00-17:00. ijs & cocktails maken met Bloesembar met lavendel

25 november: Let it Grow - Hope 14:00-17:00. Textiel verven met Elin Wanderlust —> met lokale producten, verf in geel en oranje, upcycling met natuurlijke materialen.

Terug