Nieuw in de IJ-passage: Lush

Lush Fresh Handmade Cosmetics opent als een van de eersten haar deuren in de IJ-passage op Amsterdam Centraal. Vanaf nu kun je op het station terecht voor verse, handgemaakte, vega(n) verzorgingsproducten die niet op dieren getest zijn.

Lush gelooft in het maken van innovatieve producten van vers, biologisch fruit en groenten, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten. Lush ontwikkelt al haar producten zelf. Alles wordt met de hand gemaakt, op basis van vegetarische of vegan ingrediënten. En er worden zo min mogelijk conserveringsmiddelen en verpakkingsmateriaal gebruikt.

Ook de winkel op Amsterdam Centraal zelf is heel duurzaam. Hij is ingericht met hergebruikt hout, ecoverf op waterbasis, milieuvriendelijke wandbekleding en vloertegels die hergebruikt zijn.

´┐╝Verwen jezelf of iemand anders met een heerlijke showergel, massagebar, shampoo of een van de vele andere fijne verzorgingsproducten. Want Lush-cadeautjes voelen niet alleen goed, ze zijn ook goed. Kom je snel een keer langs bij Lush in de IJ-passage?
Terug