Laatste Station Live sessie

Komende vrijdag vindt de laatste Station Live sessie van dit voorjaar plaats. Met de Italiaanse singer songwriter Kiol en de Haagse zanger Banner. Nog een keer genieten van nieuw talent in de IJ-passage. En wie weet kun jij straks zeggen dat je bij de ontdekking van het talent was!

De Italiaanse singer-songwriter Kiol toont een opmerkelijk scala aan invloeden gezien zijn jonge leeftijd. Zijn songs etaleren popmelodieën, alternatieve folk en bluesy ritmes en zijn beïnvloed door voorbeelden als Paolo Nutini, Jack Bugg, James Bay en Ed Sheeran, terwijl hij het veld tussen Counting Crows en Prince bestrijkt.

Banner, geboren en getogen in Den Haag, is een songwriter die zichzelf op 14-jarige leeftijd gitaar leert spelen. Op zijn achttiende begint hij zijn eigen nummers te schrijven en momenteel studeert hij zang aan de Herman Brood Academie. Je kunt zijn muziek het best omschrijven als indiefolk of indiepop. Karakteristiek voor Banner is zijn creatieve manier van fingerpicking op zijn gitaar.

Op station Amsterdam Centraal in de IJ-passage van 16.30 – 18.30 uur.
Terug