I amsterdam Store geopend in de IJhal

De I amsterdam Store is de eerste halte voor alle Amsterdammers die dagelijks het station passeren en hun eigen stad nog beter willen leren kennen maar óók voor reizigers en bezoekers. De winkel biedt zowel bijzondere en iconische producten van Amsterdamse bodem als bekende en onbekende tips over activiteiten, cultuur en bezienswaardigheden in de Metropool Amsterdam.

Daarnaast heeft de I amsterdam Store een breed assortiment aan originele cadeautjes en kwalitatieve producten van Amsterdamse iconen zoals KLM, Ajax, Zaanse Mosterd, Kesbeke, Tony´s Chocolonely, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Medewerkers zijn op de hoogte van de hotspots en verborgen parels binnen en buiten Amsterdam en kunnen uitgebreid vertellen over wat er allemaal te doen is in de Metropool Amsterdam. De laatste ins- en outs zijn aan de leestafel te ontdekken, digitaal via iPads of via de tijdschriften. 

De I amsterdam Store is een bijzonder concept in de wereld van citymarketing. Nog niet eerder startte een citymarketing organisatie een gecombineerd concept van iconische en lokale producten en (digitale) informatievoorziening, gericht op bewoners, bezoekers en bedrijven. Het is een brandstore waar het motto I amsterdam op verschillende manieren tot leven komt.

De winkel van bijna 300m2 is centraal gelegen in het midden van de IJ-hal de kop van de Middentunnel en de IJ-passage, vlakbij de roltrappen naar het busplatform, toekomstige metrotoegangen en tegenover de pontsteigers.

Terug