Apotheek en huisarts op het station

Amsterdam Central Doctor & Pharmacy is een een combinatie van een ervaren huisarts en een moderne apotheek/drogisterij. Zowel toeristen, forensen als omwonenden kunnen gebruik maken van de apotheek en huisarts.

Apotheek
De apotheek/drogisterij heeft de uitstraling van een luxe winkel. Amsterdam Central Pharmacy heeft zich qua inrichting, uitstraling en assortiment laten inspireren door moderne apotheken in onder andere Scandinavië en Spanje, die hierin al veel verder zijn dan. Andere unieke elementen zijn de lange openingstijden en delivery service voor recepten/medicijnen voor bijvoorbeeld hotelgasten in Amsterdam.

Medicijnautomaat
Wellicht het allerbijzonderste van de apotheek is de 24/7 te gebruiken automaat aan de buitengevel. Hier kun je o.a. pijnstillers, babyvoeding en andere essentiële producten verkrijgen. Iets wat uniek is in Nederland. Ook kan je de automaat gebruiken voor het inleveren van jouw recept. Deze kun je op een later moment dan weer bij de automaat ophalen. 

Huisarts
Dagelijk is, gedurende de openingstijden van de apotheek, ook een huisarts aanwezig. Hier kun je op afspraak terecht. De afspraak kun je telefonisch maken, of aan de balie. Je kunt je ook inschrijven bij de praktijk op het station.  

Terug